— Medialle —

Kilpailun virallinen mediatilaisuus 14.7.

Gant Ladies Openin virallinen mediatilaisuus järjestetään keskiviikkona 14.7. klo 16:30 Aura Golfissa (Ruissalon puistotie 536, 20100 Turku).

Pelaajista paikalla tilaisuudessa ovat Matilda Castrén, Sanna Nuutinen, Ursula Wikström ja Kiira Riihijärvi. Kilpailun promoottori Suomen Golfliittoa edustaa kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen ja järjestävää seuraa Aura Golfia toiminnanjohtaja Sami Pere.

Pyydämme ennakkoilmoittautumista sähköpostitse Golfliiton viestintävastaava Marika Vossille, marika.voss@golf.fi. Muistathan myös kilpailun virallisen media-akkreditoitumisen, jotta kulku- ja parkkiluvat onnistuvat.

Akkreditointi

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Gant Ladies Openiin sekä kisapäiville 15.-17.7. että jo aiemmin harjoituspäivien ajaksi.

Terveysturvallisuudesta huolehtiaksemme pyydämme ennakkoilmoittautumista Lyyti-palvelun kautta.

LET vaatii pelaajia ja kilpailun oleellisinta henkilökuntaa olemaan kuplassa. Samasta syystä pelaajien tai henkilökunnan kanssa toimiessa täytyy pitää 2m turvavälit, ja sisätiloissa käyttää maskia. Kaikki haastattelut pidetään ulkona.

Saapuessasi Aura Golfiin kysy median kulku- ja parkkilupaa infopisteeltä. Kilpailupäivinä parkkiluvan saa nimeä vastaan parkkialueen valvojalta.
Uusimmat tiedot ja uutiset kilpailusta osoitteessa gantladiesopen.fi

Lisätietoja

Marika Voss, Golfliiton viestintävastaava
marika.voss@golf.fi / +358 407072281

Mediapalvelut

Median edustajille on varattu klubin läheisyydestä internet-yhteydellä varustettu työskentelytila. Tila on rajattu, joten mainitsethan akkreditoituessa aikomuksestasi käyttää tilaa.

Golfautojen käyttö kilpailun aikana on rajoitettua, ja niitä tarjotaan medialle mahdollisuuksien mukaan. Emme voi luvata autoa kaikille halukkaille.

Kuvapankki

Golfliitolla on kuvaajia paikalla, ja liitto julkaisee vapaaseen käyttöön kuvia kisaviikolta päivittäin tiedotteiden yhteydessä. Myös Ladies European Tourin Flickr-tilin kuvat ovat median käytettävissä kilpailun uutisointia varten. 
Kuvaajatiedot luonnollisesti mainittava julkaisun yhteydessä.

Sanna Nuutinen haastattelussa. Kuva: Janne Tarmio